rumah idaman #laman tepi

mari mengumpul bahan storyboard untuk single storey idaman
mesti corner lot sebab saya nak dapur saya terjulur ke laman tepi macam ni


suka sangat dengan tangga seakan amphitheatre pada saya
nanti bolehlah nak atur pasu2 tanaman masakan kat bucu2 tangga tu
ada budget boleh tambah mini kolam ikan ada air mengalir menuruni batu2

sofa tu nak ganti dengan bench berkusyen ala2 pic bawah ni...
duduk2 minum petang ke
sambil masak boleh jenguk guide anak2 buat homework kat situ


wahhh...tak sabar nak draft layout plan ;)

*pic from google

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook