on the mood 'ketinggalan'

tak suka?
tak boleh buat apa dah..
layan yo la tengok sorang ke sorang post entry resepi ber'yogurt nestle' tu
next2...MESTI join ya!

plan nak le try dengan puding laici yang dikurangkan gula tu
saje la sebab untuk luqman bawa ke jamuan last day..bebudak takmo kot makan manis2 sangat
masalahnya...kawan2 bawak sumijelly over manis beli kat supermarket
dan dan tak best puding setakat manis2 buah mama tu

banyak sangat makan manis..jom try potong dengan yogurt asli nestle
...so, here we presenting you....'sweet sour laici pudding'..try meh ;)
..resepi malas nak taip ketinggalan katanya..,<>laici dangdut jer kot 



&


&


&

"happy school holiday" ;D

....dapat jemputan cuti-cuti malaysia
excitedlah tiga orang ni nak p tapi apa2 pon kena refer pihak atasanlah dulu...
what say you...pa ;D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook