first entry october saya :)

trauma lagi ke puan mama tu
dah berapa hari tak update sini ;D

hatta...terkebil lah dok rewind ingat balik perkara happy moments yang sweet sehari dua ni....

tentang my son yang termerungut...
sehari entah berapakali tpon kg cakap ngan kesayangans dia kat sana,
sudahnya....
knape sume orang yang sayang Luqman suruh Luqman pergi sekolah...:(
haha..misi dapatkan sokongan takmo pi sekolah is gagal.

haihh laa
dah masuk bulan ke sepuluh persekolahan
kurang lebih sebulan setengah lagi nak happy school holiday dah pon
masih lah ada statement camtu
alam kindy kan ke sangat best :D

sangat best!
opsss..sangatlah best tengok..err, baru tau 'moneyplant'(namanya) yang nyawa2 ikan kat dapur tu hari
segar melebar@beranda..kesian sketla asyik skip bagi dia bersiram, kontang kawan
siramkan dia jom..siramkan kebahagiaan kepadanya..biar dia tumbuh segar indah dipandang.
"hanya mereka yang bahagia yang dapat membahagiakan...tetiba ;')

tunas pertama

You Might Also Like

1 comments

  1. Nanti Luqman akan paham jugak yg sebab sayang la semua orang suruh dia pi sekolah, hehe..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook