baju raya micro, pinggan tesco casserole aeonBig

weekend before aidiladha ada la jenjalan tengok apa ada kat aeonBig KD
eh..ada mrDiy..dan dan masuk membelek..kendian sketla baru masuk aeonBig tu pulak
agak teruja lah membelek itu ini tapi cekalkan hati tengok jer tau!
balik rumah rasa ada yang perlu then kita pergi lagilah untuk sesi membeli..gittewww.
tapi..
tak dapat tahan terambik juga baju untuk microwave..tinggal satu jer pattern tu
sedapkan hati kata ukuran tu ngam..balik ukur sekali salah saiz daaa
tak dapeklah microwave nak berbaju raya..hihi
lepas raya mama outer, K!


pastu baru teringat..eh, nak masuk aeonBig lah..tengok 3x
tahu apa saya jumpa dan buat saya tak senang duduk sekarang?
........mangkuk casserole w/lid youuuu
pattern dia sebijik pattern pinggan cun yang saya dah pilih tapi letak balik di jualan penghabisan stok@tesco..nape letak balik?
sebab tak bawa troli..jinjing bakul jer time tu konon nak elak ambik yang bebukan..huhu
tapi..happy dah time tu sempat grab lagi 2pieces koleksi pinggan mangkuk putih pelbagai bentuk @bhg. penghabisan stok tu..of course lah tak terkata berbaloi harganya.
teruslah eksyen kat yang pattern cun tu kansss

tahu bagaimana perasaan saya selepas jumpa casserole aeonBig tu?
setiap hari pattern cun tu dok mai berlalulintas di kepala ni haa
tak dapat tak..saya mesti ke tesco lagi menjengok pinggan tu..if rezeki saya
otomatik ke aeonBig lagi la
nak grab casserole yang sama pattern tu before abis promosi..kelibutlah nak satu set punya pasal,kan 
murahhh...cantekkk plak tu, wahhh..debar2 ni :D

harap suami memberi sokongan padu buat sang isteri yang gigih mengumpul pinggan mangkuk..tetiba :)
walau bukan pinggan mangkuk mahal ada nama..dia tetap cun dihatiku.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook