snip snap hujung minggu

susahpayah berebut mouse,berebut menaip jugak dengan my aisyah tu,..tertukar jugalah template  notaharianmama petang tadi..penuh harapan bersemangat update blog pasni
sakit mata tengok color berterabur...anggap saja colorblock punya stail eh ;D

akhirnya;


tiba juga "hari sukan" yang tertunda-tunda tu
buat kat Sk seksyen18,bergabung semua cawangan..meriahlah.
act. dekat kul 9pagi baru kitaorang jumpa sekolah tu..tergagau-gagau ayah mencari, boleh plak sekolah tu ilang dalam gps ayah ;D

andddd...itu orang mood sudah spoil..terus takmo join sukan
sebab tak sempat join perbarisan yang dah start separuh masa sampai tu kot?
ke masih dalam proses nak belajar terima adat kalahmenang dalam bertanding..cian anak manja ayah
lepak2 jap..belum kul 11 kami dah beredar dari kemeriahan kat padang sek18 tu.



ikut ayah gi cari hadiah kawen untuk kawan offshore dia
beli dan bungkus sesiap..balik umah mandi dan tukar baju..err, ayah masakkan burger untuk alas perut ;D..lepas solat zohor gerak ke Jeram yang jarang2 dengar tu, memang tak pernah sampai lagi.
30minit jer perjalanan ikut jlnPaip,yang tembus Meru..lalu Kapar sume tu
umah pengantin pon tepi jalan jer
saje la pergi majlis belah perempuan, next week sebok tak dapat nak ke majlis sebelah kawan ayah tu kat Gombak

on the way balik belok kejap sebab nampak signboard Pantai Jeram
ada muara ikan bakar tapi buka malam jer kot?



singgah asar @masjid as-Syariff kat Meru tu
telekung banyak sangat bergantungan..bersih wangi lagi..permintaan Luqman nak singgah masjid ni masa on the way balik malam tu,katanya, tapi kita balik petang..singgah petanglah :)


balik ke pangkal jalan..sampai Puncak Perdana, hujan!
terus ke bukitJ..shopping groceries........
ahad pepagi sambung shopping groceries lagi....amboiii
siap ada terapi lagi..even bukan untuk diri sendiri...mama happy bila anak-anak happy :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook