sedikit rajin

tengok iklan ikea 'make space better'...
elok jer dok liplapliplap bawah gambar my Luqman@cornerstore tak semengahku itu(previous entry)
dan dan tu semangat up entry baru :D

eh...sepicis gambo makanan
mamamiaaa...best masak benda yang buat anak-anak makan bertambah-tambah ni
rileksss jer cincang daging sendiri youuu..act. bukan cincang, dadu jer kot :)
setakat 300gm camtu daging tu,untuk makan dengan anak-anak...eh!rajin ghupanyeee :D


alang-alang dah rajin tu, kan
memang rajinlah melayan siap asah pensel guna cutter macam my ayah yang sentiasa melayan setiapkali anak-anak dia minta asahkan pensel kaler..Terima Kasih Ayah.

act. asah guna "germit"..eh..pasaipa nama dia germit haa?...kedah versi omputeh kot
ok la..ok la..dok shah alam depa panggil sharpener;...sian dia takdak nama ke'malaysia'an kah?

...tunggu Luqman siapkan drawing dia tu..amboiii merahnye skirt mama
sesambil melayan aisyah yang sentiasa mahukan perhatian :)



You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook