sakurasa

boleh kata..asal tak mengantuk memalam mesti nak main edit2 gambar
yang tup-tup ada banyaklah pulak yang just suka-suka snap tu
tapiii...
betullah sebab ada la macam terbaca kat satu blog yang tak ingat pula sapa ntah empunya
dia tulis..time mood tengah swing angrybird bagai tu
tak payah nak gatal update blog,..nanti semua pon nak hambur dalam entry tak bersalah tu

eh,...saya ada banyak random pic ni
rugilah kalau tak upload...nak tunggu esok-esok nak tunggu goodmood
kang gambar dah tak fresh otomatik ke laut la gambar-gambar tak bersalah tu

sakura@shahalam ni sangatlah menarik
bila dah takde selai daun pon kat pokok tu, i likeee ;D

ohh..puashati berjaya type sumthin..yang walaupon nothing sangat
at least...'be happy laaa..lalalalalala...

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook