rindu

campur tolak...dah 5hari Luqman tak jumpa cikgu kesayangan
L:"cikgu Fadz pegi mana mama?"...mama:"knape tak tanya cikguBesar?" 
L:"...dah, dia cakap taktau"...ohhhh?

err...boleh pecaya ke cikguBesar tatau..maleh nak layan lateww
ramai sangat yang sayang cikgu Fadz tu, kan
but..ok jugak ler sesekali cikgu menghilangkan diri, laju jer nak pi sekolah pepagi
tertunggu2 nak jumpa cikgu kesayangan
senyap jer bila mama teka..cikgu Fadz pegi sambung belajar kat kualaLumpur kot?
macam cikgu upinipin tu...monyok mengalahkan upinipin plak nampaknya..ishh
tengoklah sehari dua lagi kalau takde gak cikgu Fadz tu...mama plak tanya cikguBesar :D

eh,,best la cikguBesar ajar...cikguBesar Luqman tak garang tak besar macam cikguBesar upinipin pon
simple origami fish tu cute sangat :)


si adik plak...rindu kasih sayang ayah
merajuk ngan mama nak solat tak layan rengek dia...masuk melepak ambik bau baju seluar lama ayah...alahai ciannye
moncong jer dok lama-lama dalam tu takmo keluar...si abang datang pujuk ajak main..baru ok
asal petang nak protes merengek nak mandi kolam...letih mama nak berendam dalam kolam tu hari-hari oihh..err..tunggu la kepala lutut yang cedera semalam tu pulih dulu kot ;)


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook