kurang sepuluh jamnya lapan

cara menengok jam yang bikin pusing esp versi omputeh perlu penumpuan yang betul2
sekali dengar versi bibik terus jadi tajuk entry..haha
act. bagus untuk anak yang sedang belajar baca jam berjarum,eh ;)

dan dan up gambo munge omputeh ;D
tapi..lain kali kot cerita anak belajar baca jam tu
sebab pencapaian terbaik hari ni mengatasi pencapaian membaca jam setakat ni :D:D:D
abislah jenuh gigit cili kalau dengar prof.M bincang tajuk anak lepas ni


ohhh, teruja mama seteruja Luqman
...Luqman berjaya pi kedai paling terdekat dengan rumah sensorang petang tadi
dengan rela hati..., tanpa diawasi camera macam yang kitaorang suka tengok kat tv tu.
dan berjaya beli apa yang mama nak...
dan berjaya tahan diri dari beli jajan etc.etc..even ada balance auntie kedai tu pulangkan
first time, kan :D

...fyi (to Luqman), itulah waktu mandi pagi dan petang favourite kamo di usia 5tahun ni :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook