jari-jariku sakit semuaaa....

sept. dah ke penghujungnya....

letaklah sekeping dua gambo my sept.boys yang memasing berambut baru tewww ;D

tak ketinggalan...cik aisyah kita yang wajib masuk cerita hari ni,
cianlah adik manis jari jemari dikepit cermin kereta
menangis bersungguh bukbakbukbak jatuh air mata orang yang susah nak menangis kalau sakit tu...
maknanya...sangatlah sakit bila jari jemari disepit cermin kereta,ok!

kalau si abang dulu kena sepit time ayah tengah drive
si adik lagi kasihan sebab lepas sepit jari-jari kecil tu ayah matikan enjin siap cabut key dah tau
terjerit-jeritlah mama&aisyah kat belakang tak boleh nak turunkan cermin
sementara nak tunggu ayah kelibut on balik kereta

ok, ngeri!
takmo cite lagi..mama yang over trauma la plak..anak rileksss jer :)

moralnye...susah cakap la kan..lain orang lain ragamnya, lain anak lain peelnya
lagi bijak seorang anak tu lagi perlu bijaksanalah kedua ibu dan bapanya ya.

You Might Also Like

1 comments

  1. Allah, kesiannya Aisyah..Semoga jari2 Aisyah akan cepat sembuh, amin..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook