hujung minggu Merdeka

Oo..O!..i'm in trouble...stil dijajahan "teh"!
kuat juga effect teh tarikku punya penangan..even sengaja buat kurang manis kurang kaw sebab yang tukang buat air nak rasa secawanlah..minum bersama tetamu :)
layan petang dingin hujan
suami pulak tapau char koeyteow kat ttdi jaya sana hidang untuk tetamu kami dari Lumut tu
kembang sket la tapi stil panas..tapi tang rasa stil terbaeklah
memula nak singgah makan situ jer tapi hujan dengan anak2 memasing sedap tido
Oh..bungkus dalam plastik panas2 sangatlah tak bagus tapi maukah suami bawa mangkuk tingkat gi menapau food kat restoren?...err..ok, intro sangatlah merapu panjang pulak tu :D

so...now!..pukul 3lebih kebil2..segarbugar matanya..update blog la..jom :)

31ogos di shah alam..biasak saja la, jalur gemilang adalah seketul dua
bawak anak ke Putrajaya..dapat jugaklah tengok bunga api antarabangsa tu kul 10malam 31 tu
sampai sana pon dah nak maghrib..tunggu tetamu dari Lumut tu,kan
sempatla pusing2 tengok kemeriahan petang hari merdeka di Putrajaya
at least..untuk bebudak..dalam fikiran si anak 31ogos ada jalur gemilang selain tengok bunga api.
tapi..


tapi hujan la..dan sangat ramai dan sangat jammed lah
dapat tengok bunga api..dari dalam kereta pon ok dah
time nak balik tu..terpisah dengan kereta tetamu kami dari Lumut plak
alhamdulillah..balik sendiri2..sampai rumah kul 11 camtu

tido laju-laju..bangun pagi ahadnya p GM Klang
suami2 lepaskan isteri pergi berterapi jiwa raga dan minda..selamat bershopping
happy dapat slingbag sama..ok dah kot mood ntah hape2 semalam2 tu hendaknya

azam merdeka..nak kurang dan kurangkan angin nak menyinga melayan peel jadi2an my
Sept.boys ;D

alamak..pic mental sesat seketul...err, aci la..
naklah juga sesat sekeping pic durian ni dalam notaharianmama
orang belanja ni...harus tepek kot tanda tq daun keladi :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook