demi sebilah gunting idaman

amboiii!
ada orang tu since dah genap 5tahun dah tahu kira apa tu milliontrillion
terus buat permohonan kerja dengan ayah sendiri..feeling2 drama tv plak anak keje  dengan company bapa,...bapa mesti kayaraya sokmo
so...hari ni tak sekolah bolehlah datang interview kerja di enterprise ayahandakanda tu
eh, bukan interview,..training terus rupanya


malamnya balik keletihan kelaparan plus jari telunjuk berlubang dek kekaguman first time jumpa stapler..haha
err...camno la rupa stapler ganaih ayah tu agaknye ye?..stapler cikgu kat sekolah comel kan 

kerja satu hari tapi takdak gaji sudah kena potong bayar gantirugi...haha lagi ;D


iskh..iskh...tak dapek la nak gi shopping gunting idaman esok ye :D

err..siap la mama,..plan B nak buka gerai ayam goreng macam mail upinipin tu dengarnye..hadoii
nak kena calling2 paksu mai tolong usung kuali...nih, heee.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook