bittersweet sept.21

kalau letak tajuk "peristiwa berdarah pagi 21sept." drama sangat kot
padahal kitchen cabinet jer yang berdarah sebab semalaman anak sorok daging kisar ramly dalam tu :D
belum la ada ulat just banyak terbang2 yang kecik2 tu
kesimpulannya..tak menjadilah spaghetti kita ye anak-anak

gorenglah kerisi tu jer yang tinggal dalam freeze
nak tak nak jamahlah sket nasi putih [paling tak suka] dek Luqman berlaukkan kerisi di hari jadi ke-5
alahh..kangkung goreng pon taknak birthday boy ni
tumis setin kecil sardin at least berkuah sket la nasi tu
tapi sesenduk nasi pon tak abis
grill pulak roti ngan planta..sandwich sardin la birthday boy alhamdulillah abis 4keping roti
alahai cian la makan sandwich jer di hari birthday
lagi kesian pagi-pagi dah kena marah..rosakkan daging kisar yang disangkanya daging burger
semalam pon kena marah takmo pi sekolah..cikgu marah katanya
haa..sekali mama pon marah sebab tak pepasal ipad jadi mangsa dihempas pecah retak seribu kawan tu


ada rezeki kita antar repair la, tenang-tenang aja :)

oh Luqman
mama yakin anak mama berjiwa besar
tak cool la if sket2 nak sentap, kan.

ok, dah.
cerita sweet plak.....happy birthday to emirLuqman...luv u so much :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook