bila anak dara minat susunatur...

hari ke hari dok tengok mama dan project susunatur organizing la konon tu kan

puas tengok sesekali dapat peluang tolong sket2...
oh..bahagia betul dia dapat tolong mama susun suarkecik sendiri dalam drawer
sehari..ke sehari..tup-tup rasa macam mama dah stop plak aktiviti susunkemas dia tu
apsal ye?
....dah malas ek?..takpe2..biar anak dara mama ni continue lah ;D

 settle kat laci sendiri dulu...
 "project" kat drawer t.shirt abang pulak

ada masa kita jengok lemari makayah juga kekalau ada yang nak tolong kemas
drawer dalam fridge pon nak susunatur juga tau ;D

hahaha...bertabahlah mama hari ke hari menghadap dugaan dunia susunaturnya.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook