update,...seawal pagi 31 ogos

yeah! Salam Merdeka!
menjelang 31ogos kami di rumah sahaja..suami sampai rumah kul 11 malam
bersama 3ice cream..makan la ice cream sambil tunggu detik 12 nak tengok bunga api

abis ice cream..uikss..terus ngantuk plak dua orang tu
tinggal mama enjoy sensorang tengok bunga api kat tv..aisyah plak terbangun tapi
tido semula


Tinggal la mama terkebil mata langsung takde signal nak tido pon
effect minum teh tarik yang dok teringin sangat petang tadi la ni
minum berdua dengan Luqman
tapi tengok Luqman rileks jer..siap ngigau dah pon tu
tapi lambat jugaklah..dia tido tadi..kul 12 jugak la lepas makan ice cream tu


err..pagi nanti nak berjalan merdeka ke mana ye?
bawa ke Alamanda tengok rocket making contest mama setuju sangat la, hobby Luqman tu

err..mana Zarif tak confirm pon lagi jadi datang tak ke umah Luqman ye?

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook