semalam dibuai bayu laut


wahhh...merasa jugaklah seaview satu malam cuti sekolah cum cuti raya tahun ni
free plak tu..siap dinner&breakfast sekali tau..perghhh!..TQ3x ;D
tapi malam tu tak keluar jenjalan pon..almaklumlah dah sepetang berendam@Teluk Batik(previous entry)
sampai sunset pon boleh tak ingat nak tengok..dah malam..ni je la hasilnya

 

bangun pagi...snap sekali lagi...versi siang, baru la ketahwan mana kubah masjid..mana kubah sekolah
ohh..ni view kat balcony belakang..tingkat7...i is gayat,sebbaek ada buah jentik ilangkan mual,..beli kat tepi jalan area Padang Perahu(kot la ada yang teringin nak rasa :)


ok..jom tengok view kat balcony depan...yang seaview sangat tu
boleh nampak tambak..marinaBay...nak ke Pangkor?


aisyah lepak dalam rumah jer pon dah ok...banyak benda nak di explore

jom lah kita turun bersama-sama...tetiba mama jadi penakut dengan lif..sebab lif macam problem sket
aisyah bukan main ligat bila berpijak di bumi nyata...set gayat eh :D


sekianlah cerita satu malam di rumah zarif&danish anaknya Pakngah(my bil) yang kerja as TLDM berpangkalan di Lumut.

 nak ikut jenjalan tengok laut lagi tak?...jommmmm :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook