intro raya tahun ini

Khamis bertemu khamis..8hari jalan travel raya tahun ni
alhamdulillah selamat balik ke sarang petang tadi
sarat kereta,..murah sungguhla rezeki bila balik dari kampung,..bawak balik untuk iparduai kat sini merasa buahan dari kampung..sudi2 kan lah harapnya.

lama eh blog bercuti raya
plan nak buat entry "menjelang raya" before balik kampung pon tinggal plan sudahnya
hari ni nak jugaklah flashback sket, intro katanye ;)

tahun ni gilir beraya @shah alam
syahdu jugaklah hujung2 tu sepi sangat bila jenjiran sume dah balik ke kampung
weekend yang last tu..ziarah arwah nenek..pastu singgah kilang coklat ada warehouse sale

geramlah mama tengok coklat time2 pose tu,kan,sebbaek ayah dah bagi limit untuk budget borong coklat..lagipon tak pernah tau rasa coklat tu cemana..kan?
jengok plak biskut raya @kompleks, yang best dah abis..yang biasa2 jer tu belom lelong lagi
kurengg jer rasa nak menunjuk biskut raya kali ni
beli krupkrap sejenis dua
cadang tu nak jengok pasartani pagi ahad tapi cancel..terik bebenor pagi ahad yang last tu
masuk giant jer caribeli barang basah
pastu dok la membilang hari..lambat nau nak hari khamis aihhh :D

err..
maaf if ada yang tak selesa dengan gambar;


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook