1 2 3...ramadhan

act.kite stil dalam mood "mama kan istimewa" ;)
bila kat rumah dengan anak dan anak memang masakkk jer kejanya..sat2 bunyi menggoreng fries sat2 semerbak tumis menumis plak
siap memasak..apalagi?..makanlah anak beranak..oish, boleh tergugat en.somi if dia ada kat rumah :D

en.somi sebok sket..alhamdulillah rezeki
memang tak balik berbuka kat rumah,..
lebih molek singgah berbuka dengan atok drpd cecepat balik sudahnya berbuka dalam kereta juga.

so,..wife, bangunlah masak makanan panas untuk suami bersahur
memang masak lebih, segan kot nak menumis sambal bagai sianghari
hidu dek jiran,..ni anak ke mak yang nak makan ni?
hari ni adala suami tinggalkan 2-3 udang tu untuk wife dia nak bangun pagi seluk periuk..heee


flashback sket..first day puasa,
rabu tu pepagi 830 ada check up aisyah..apsal nurse bagi tarikh awal sebulan ntah
setahun 5bulan baru tapi dah cucuk siap2 suntikan untuk 11/2tahun tu
sebulan lagi memasing..dengan kita dengan nurse semua sebok nak raya kot ;D
tak nangis pon masa cucuk tu
siap jumpa dietrian pulak lepas tu, berat naik secoet jer timbang kali ni
dah lonjong pon sekali pandang
balik tu aktif macam selalu,..malam merengek badan suam2 camtu
mandi pagi esoknya.. terperasan benjol semacam kat bekas cucuk tuu
alamak,..bengkak sket.
otomatik mama cuak la..try tuam sket2...cepatlah surut hendaknya,
hari ni macam dah tak benjol sangat,..tapi stil merah & keras lagi sket2
bahaya tak ni,..sapa ada pengalaman..share la sket, please?


You Might Also Like

2 comments

  1. rasanya ank saya pun lama jugak benjol tu nak hilang masa injek utk setahun stgh..kesan smpi skrg bole rs kat tmpt injek tu tau

    http://joynhoney.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  2. ooo..memang cucuk untuk 11/2 tahun punya stail la agaknya,kot?

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook