ramadhan & melayan kerenah hujung minggu


lama tak update,...pic longkang pembuka kata
jangan risaulah.longkang kering kontang berkilat gitu...tumbuhan berjuntai tu agak berkenan untuk dibawa ke gantungan hiasan balcony laman..ehem ;)
eh..jerebu datang balik laa..takmo sesakhati tatap kelabu jerebu..tengok sumthin menarik dalam longkang pon ok juge :D
terik juga sehari dua kebelakangan ni kat sini...penuhsabar menanti anak keluar dari kawasan sekolah :)

ok..takde idea..sungguhhh,jomm...meh tengok gelang raya untuk mama,Luqman buatkan di sekolah hari ni.

cerita pasal Luqman,
weekend..bawa Luqman gunting rambut di kedai atok..as requested lah :)
yang pakai serba putih tu la atok, err..atok?..alaa..dah pakcik tu pangkat atok2 la dengan Luqman,kan.
ok..dah boleh sabar dok dendiam tunggu siap tapi kepala senget2 ikut rentak gunting
kan dah kena cekik dengan ayah...nak tegakkan kepala punya pasal :D


lepas dah handsome...dapat makan mcD seround..eh?
sebab misi mencari baju melayu raya plak lepas tu
tengok juga kat kompleks tu..meriahnya amboiii..as always la pon :)

sekarang,..semua nak pakai sama dengan ayah..dari rambut sampai hujung kaki la
sebbaek..suar kecik terkecuali, kan ayah  :D
so...baju melayu pon...kena sebijik kaler dan design.ada liplap ka..kat leher tu..semua kena belek
satgi rugi ja dan kata takmo pakai..memang takkan pakai..adoiii, jenuh melayan anak bujang sorang tu


aisyah yang setia menunggu dalam stroller tengok abang dan ayah pilih baju raya
..baju raya aisyah tak nampak bayang lagi ni,
tak boleh jadi ni..sempat tu dia tarik satu slingbag kaler pink ada teddybear untuk diri sendiri masa lalu kat area purse/bag..dan jerit2 takmo letak balik dahh..bayarkan jer la ye ayah :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook