eh,..minggu depan dah nak raya tauuu

Oihh..cukup2lah tengok gambar longkang berkilat tu kot
meh tengok gambar yang best sket,..mood nak raya dah ni,kan ;)



lalalala..lega la hati serba sket persiapan raya untuk anak2 dah ada
dah dapat baju melayu.baju kurung sorang sepasang untuk pakai pagi raya
selipar senang sarung sorang sepasang...even dah rasmi dulu, ok jer
harap tak bersongeh janggal nak jalan pakai selipar baru pagi raya nanti
seliper jer ponnn..a day before raya sempat kot cuci sket, baru balik la selipar tu ;D

bab mencari beli kurung pertama aisyah pon sket mencabar
at last ambek yang tak matching sangat..ombre la keluarga kecik 4ketul ni
comel berseri dipakai dek tuan punya badan..ok la tu

tempat lepak kesukaan untuk menonton tv..sambil makan biskut..comot sofa chek oii!

untuk rumah,..nak jugakla tambah sket aura raya tu,kan
even dinding sofa semua kusam berselirat hasil seni koliaq anak
tengok la kot2 bertenaga memberus time2 bulan raya nanti ;D

err..dah masuk 10 terakhir ni..terasa dah la berat sket dari segala segi pon
except..badan jer yang semakin kurang berat..alhamdulillah selera makan ok
semoga dugaan demi dugaan dapat dihadapi dengan tenang
alangkah indahnya hikmah yang dinikmati selepas satu demi satu cabaran di atasi,
in shaa Allah.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook