candle light dinner seorang emak beranak dua ;)

...dah dah tentu bersama tetamu 2 vvip kecik kami tu
*yang dah dijamu kenyang2 terlebih dahulu..tapi?
"nama pon si kecik"..ye dak :D


double penat kot tapi mama sila enjoy.."hari mama"..kan, even.....
double berebut nak siapkan sebijik kek
double berebut setup meja kat laman
double berebut jaga hidangan kat atas meja..tu pon ada selingan cawan terbalik air tumpah bagai
even..double triple berebut time makan juga..candle light kununnn

apalah sangat yang dapat di suap ke mulut kecik tu selain sebahagian roti burger yang terselamat dari limpahan gravy berperisa Abang Burn tu,....


yep!..dinner ditaja en.suami yang menapau BBAB @sek7.."lamaaaanya Q,komen en.suami"
sek.7 kot?
..pernah makan kat apa village ntah, area Giza KD tu,settle order..jalan pilih meja,
elok duduk jer order pon sampai, tak sempat orang air datang ambik order..
better pi situ la lagi2 ditemani vvip kecik ni :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook