4 5 6...ramadhan ;)

betul-betul...betul punya diari laaa, hari-hari pon mau sinopsis kot ;D
err..tak ter'snap pon lagi masakan berbuka/bersahur...awat ntah?

...sejuk-sejuk ni sungguh seronoklah tengok sakura sekeliling perumahan ni..
meriah berkembangan.,eh..sejuk-sejuk baru nak berbunga pokok ni ye?
so..ok kot panggil dia sakura sebab tak jumpa lagi nama pokok ni ;D


sekeping dua gambar sekitar hujung minggu...jalan-jalan shopping mall jer la bulan-bulan pose ni yo,
nan hado la nak ke pantai..ke tasik ber'picnic bagai
lalu food court, singgah main kereta merah tu jer..dah makan nasi goreng siap-siap kat rumah
sebelum keluar dua orang tu,err..tapi nak ice lemon tea plak si abang ni.

lengang la plak AEON di hujung minggu...apsal tak ramai orang shopping ni?
terpaksalah mama menshoppingkan diri..siap dapat seketul penyeri nak letak kat kitchen cabinet tu
tq..lah en.suami :)

alhamdulillah..dah berpuasa dua hari..hari-hari berbuka makan biskut ;D
cheesekut la...semalam buat puding oreo plak,..makan dessert sejuk-sejuk,dapat pulak tekak perit
di sianghari, alahaiii...
buat cekodok jer la lepas ni :)

You Might Also Like

3 comments

  1. macam menarik je tgk puding oreo tu..ehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..orang buat cun berlapis2..kita buat,haa..dah ghope kek marble kat dalam tu :D

    ReplyDelete
  3. rajin nyer buat puding bagai...
    aida beli kuih frozen ajer.
    kuar freezer, goreng, siap...!

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook