udara dan kami yang tak sihat

sorang ke sorang ahli family kecik saya ni bergilir tak sihat
passing the baton,..gitewww
Mula tu selsema,..dah tu mula tak sedap badanlah..terus demam
ayahnya start dulu..pass kat si abang dan dan tak sekolah 2hari
bagi sket kat kicik..alololo, rosak plan hujungminggu mama ;D

dah tak banyak hujungminggu dah pon yang ada before ramadhan
harap ada la kesempatannya untuk projek kecik mama ni...aura ramadhan katanye ;)



as usual.. Pepagi ahad nak jalan@pasartani lah, takkan pernah jemu gitu
anak dan anak suami bawa ke giant..selesa sket
protes je muka my bayang-bayang tu tokleh ngikut mama dia,...pujuk2,senyum sket untuk mama,k :)


malap jer sun jerebu hari ni
mama yang nak sangat ber outdoor xtvt pagi tadi dah start panas2 muka plus hidung
berair..bawak2lah minum air kosong tu bebanyak

eh,..saya ada petua best ni,
kalau rasa ada tanda nak sakit tekak tu..perah dan minum separuh lemon,jangan campur air sket
pon..buh sket garam if tak tahan masam, macam sedap je,try jom :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Ala sweet la Aisyah senyum tuu :)

    Lemon sentiasa ada dalam peti es rumah akak buat bancuh dengan teh tapi kalau nak perah & minum dia saja tak campoq ayaq..Allah..masamnya.. Tapi demi nak jadi ubat, telan jugaklah, pejam mata.. Terima kasih untuk petua tu :)

    ReplyDelete
  2. feeling2 geget epal hijau cicah garam giteww ;D

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook