this is for you

Jumaat already?
...macam baru semalam update previous entry sambil tengok cinta jangan pergi;

tengok hp..banyak plak snipsnap sehari dua ni..keep it up,ya!
boleh juga buat modal update blog ;D


buahtangan terbang balik bersama atok dan tokwan tu hari
anakcucu tak balik makan..tengok;
atok tokwan dah pos sekotak untuk kita..ada rezeki merasa,..alhamdulillah
terima kasih atok tokwan..atas ingatan,
terima kasih paksu paklang yang membungkus mengepos semua

mama so syok...berisi semua balang atas rak ;)
cik aisyah tukang angkut bawa ke depan tv
sakanlah dua pempuan tu krupkrapkrupkrap...mengunyah jer kerjanya ;)

 stoplah kejap kerja menyepah mengkecai fm yang dah tinggai seketoi dua tu


jom buat kecah kat bilik mainan...hmm..lama tak top up..dah takde feel nak main mainan yang ada 
eh,..mama kecik2 main pondok2 dalam umah juga...
cikgu cakap 'play house,la mama.;..ok ok, jom bina play house guna apa yang ada

...eh, kalau diy pondok mesti best,kan..
nanti kita try cari kotak.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook