that was saturday

a day sebelum shah alam dilanda hazylazy
a day sebelum alam kelabu asap suram berasap feeling2 di alam mimpi ;)

bersyukurlah kita sudah diberi petunjuk 
alam sebeginilah yang akan kita huni tidak lama lagi
akibat keangkuhan kepada alam selama ini.

aisyah sangat protes tak boleh jalan dengan mama ;)
cool babe...
yee mee dah terhidang di pagi hari
tengahari nasi tomato pulak
ishhhh..takmo lah terperap sepanjang hari..kata hujung minggu,kan ;D

ok..lepas asar kami pon ke MD..sesuai sangat dengan projek terbaru "misi birukuning"
park keta @bangunan birukuning lah
kot2 jumpa yang menarik terus free parking ;D


eh..eh, mentang2 @MD, TERlepak sudah kat mcD
1st time aisyah makan mcD..habis sekeping roti bawah mama punye mcChicken
fries aisyah kureng..over perisa,katanya :D

wahhh..abang yang belum mahu paham apa itu 'boikot',acapkali nampak "M" yellow tu mesti dapat seketul "chocotop"
ok, dahhh! tahun2 depan la plak kita makan mcD, kot?


project 'birukuning' pon kiv sat
time sale kita pi usha sekali lagi, k?
anyway....kunjungan ke 'daiso' kali ni...wahh..wahh..
tersenyum lebar si mama dengan hasil tangkapan ye ;D

You Might Also Like

1 comments

  1. Sedih dengan jerebu yg dah sampai ke Penang hari ni :(

    Abang buat muka comei kat gambaq last tu :D

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook