bihun goreng pertama

arini join geng sakit mental lagi KAH?
pasalnya?
suka post gambo makanan, katanye
err..takde2...kat fb ke insta ke dah insaf kot..sebab klau dah share situ memang takde maksud lain melainkan nak bagi orang tengok
Lain maksudnya bila post kat blog..ehem, ye la tuuuuew :D

Ok,..nak letak gambo bihun goreng pagi tadi
heran awat tak pedas sebab banyak juga masuk cili masa tumis2
rupanye.. jadi rezeki bihun goreng pertama cik aisyah kite
even first time makan bihun keluarga..pandai je cedok dan suap sendiri,..yang bersepah atas meja atas kerusi atas lantai tu takyah cerita la ;)

Kan..kan dah cakap kenapa bihun goreng pagi tadi kena masuk blog notaharianmama arini :)



dah alang2.. nasi lemak malam tadi pon nak la join sepinggan, anak dan anak suka sangat
yang abang tu pagi2 tadi minta nasi lemak lagi
nasi lemak mama ada kangkung celur dan temenung celup tepung
makan sambil suap anak2 sambil tengok tv,..eh,kita simpan satu temenung untuk ayah ye :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook