sabtu penghujung semester 1

parents dijemput datang ke 'Report Day'...dengar komen cikgu tentang Luqman
so far so good
struggle anak beranak untuk 5bulan pertama..banyak jugaklah perkembangan yang memberangsangkan, alhamdulillah.



memana yang terketinggalan sebab selalu dipontengkan *salah parents di situ ;D..
kita try ketch up time cuti 2minggu ni, nak?
cikgu dah offer nak buat class tambahan tu,..memandangkan ayah pon sebok...dan belom ada perancangan bercuti ke mana-mana..mama dan anaknya rajin2lah ke sekolah ye :)

uishh..umur belom pon masuk 5 tahun dahhh sebok dengan kelas tambahan 
dunia...dunia...kesian nasib anak-anak hari ni.

You Might Also Like

1 comments

  1. esok kebetulan ada perjumpaan ibu bapa guru kat tadika syuhada... zaman skang tadika memang strict ha ha ha...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook