kali pertama nak ber'Hari Guru'

tergerak la nak bagi Luqman rasa pengalaman bagi hadiah kat cikgu
Bagi la apa2 asal ikhlas budget comels gitew ;)


eh!susah plak nak carikan hadiah untuk seseorang..err, beberapa orang sebenarnye
bagi pihak orang plak kan..dengan budget seminima mungkin plak tu
2-3x round daiso..kaison..banyak sangat yang cute kot sudahnye satu pon tak terbeli untuk dijadikan hadiah...hari guru,..acaner ni?

Luqman nak beli apa untuk cikgu?..suruh dia pilih..err,boleh tahan jugak le taste dia
paper bag hello kitty..cawan plastik kecikk ada smile..pastu kotak bentuk hati yang cute @daiso tu,
tapi takkan sorang dapat paper bag,sorang dapat cawan plastik, sorang dapat kotak love kosong?
Hadiah tak siap kot?
Nak siap kena cukup set,..lah..cawan plastik masuk dalam kotak love pastu masuk dalam hello kitty bag..pehtu kena 5set untuk 5 cikgu..pehtu macam tak best jer nak bagi tu..pehtu macam over budget lagi...pehtu mama pon kata..no no no,..biar mama je la pilih :D
pehtu suami pon komen..ni hadiah dari Luqman ke dari mama ni..err, ehem! ke dari ayahnye?
pehtu malu2 taknak g jemput Luqman balik pada hari guru nanti...tuuuuuew :D

errrr..nak tengok tak hadiah budget comels yang mama sediakan pehtu ayah pon jadi malu2 nak jumpa cikgu Luqman?......tungguuuu.......
*bagi cikgu tengok dulu la,..untuk dia kan ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook