jom pudding!

lama kot tak snap gambo makanan,eh?
..kat kg 2hari minggu lepas mak ajak jenjiran mai buat ketupat palas cicah gulai ayam..perghh,feveret 
tu..cicah siang mlm tapi langsung xingat nak snap barang sekeping dua :(


eh! terselit sekeping gambar dessert jagung 16ketul buat masa hari guru lepas,
kengkonon nk suruh luqman bawa untuk cikgu2 dia..sekali tau apa dia kata?
mama buat sket mana cukup..kawan2 luqman ramaiii semua nak rasa dessert luqman...lorrr


cerita pasal dessert,...mangga dari kg yg masak sekali harung dek kepanasan seharian perjalanan naik kereta balik shah alam dah ranumanum,..moh le kita pudingkan ia..berangan nk buat sesedap mango pudding jual kat pasaraya :)
kecoh sket...sbb takde susu Ideal dan dan tang rasa lain sketla..but layan jer time panas2 ni


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook