tak payah nak vs sangatlah

last balik kampung..cny ..uishh..2bulan lebih dah nooo
maknya kami buat laksa,...rasmi semula sessi makan laksa..setahun pantang,kuah takpa
sebbaek bukan hantu laksa dahh tak larat bersin ja benarnya ;D
..err, tapi kalau terserempak dengan laksa jitra mai tu..berat ja kaki ni kalau tak singgah menapau..apa kesah..tak boleh makan laksa kita slruppp kuah sajalah,
pehtu boleh pakat lawan bersin..kehkehkeh

laksa mak kita buat memang tak bersin, yes!


err...tengah syok kat johor style pulak..tapi tak best aa' tukar spaghetti, 
azira pon spaghetti..kuah boleh tahan jugaklah even tak rasa ikan pon

setakat ni..mil cha'om punya laksa johor paling kusuka
orang utara masak lagi ngancam..acaner tu?
err..jangan mare ek orang selatan..
orang utara sudah adjust bagi kena selera orang utara lah

p/s: cha'om...nak belajar masak "laksa johor utara style" dengan your mil, lah :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook