sabtu yang sesuatu...

macam lama dah tak becerita pasal sabtu or ahad kami ;D
meh nak update sket...sabtu bebaru ni,

sabtu yang sesuatu...
sebab?
kami tak keluar,...bukan taknak tapi tak boleh!huhu


tyre dah expired tapi buat2 lupa tukar baru
kengkonon nak tunggu adik yang keje buat tyre belikan
lama kot nunggunya...cik tyre ponn protes!
cik tyre spare pon join..sama kempis, kes kurang perhatian lah tu
*sila isi angin tyre spare setiap 6bulan sekali,ok!

papehal..syukur lah tyre pancit kat rumah.

krik...3x
kedai runcit sekitar rumah semua tutup
lengang dah macam pekan mati plak time2 student cuti ni

lagi plak ada tetamu call nak datang rumah malam tu
dup dap dup dap..sambil selongkar cabinet dapur
adoi..boleh stres jugak bila tak cukup itu ini sesekali nak masak untuk tetamu
sebbaek suami balik malam tu bersama sebuku kek pisang...ada gak dessert :)
..sengih jer tetamu bila puanrumah tercakap hidang apa yang ada jer malam tu...ish, mulut ni!

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook