akibat ringan-ringan'kan cakap suami

malam jumaat baru nak insaf sket...alhamdulillah hikmah malam penuh barakah
lagilah lepas di celik hati oleh Prof.Dr.Muhaya.


err...sebenarnya nak cerita pasal seluar petak yang suka menarik perhatian ni :)

dulu...sendat bila dipakai...suami cakap pakai dalam rumah saja..*read:mana boleh bagi orang tengok isteri kita pakai ketat-ketat sendat-sendat.

sehari dua ni...terasa longgar pulak,
nak jadi cerita..satu tengahari tu..datang confident...tak tukar seluar time keluar p ambik anak balik sekolah,
sekaliii...kena tenung dengan mamat driver van sekolah daaa..
silap sendiri gedik sangat berpayung bagai pastu lintas dekat-dekat dia..
eh,van sekolah tu knape nak parking depan pagar sekolah tu..heee..
dah-dahhh...nama pon van sekolah ye tak ;D

lepas dah ambik anak..lintas lagi situ..saja nak bagi mamat tu nampak ni mak orang,
bukan student ipt yang banyak dok berlalu-lalang sekitar situ...
janganlah dok tenung semacam sangat.
sekali dia senyum siap angkat tangan penuh hormat gitew.

tak perlu nak bengang pon...salahkan diri sendiri yang malas tukar seluar..settle!

ampun suami,
redha kenapa suami dah tak izin isterinya ber 'jeans' lagi.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook