tak ada air laaa....


ohh..masalah berbangkitkah ke dah bangkit ni ke berjangkit ke sini dah ni.....heeee
dah dua hari kejiranan bersebelahan tak ada air...sampai ada yang datang beratur tulis nama kat guard..nak masuk tumpang mandi kat swimming pool kitaorang..oh  sila..sila,time orang susah kita tolonglah kan.
sambil dalam hati dup dap dup dap lah..berapa hari sangat tangki kita mampu tampung...dan dan nak buat kolah *read:kolam dalam bilik air, boleh gak tadah simpan air siap2 ..ngee.

dan....yes!za
pagi tadi air kat paip semakin halusss..tetiba eh! dah stop terus..alahaiii..sebbaek semua sempat mandi.

tengahari..balik rumah...tengok ada notis makluman dari maintenance...redha!
masuk bilik air..aik?..lapang rasa tengok air laju boleh tahan..err?
baru dok plan nak mintak izin bawak anak-anak balik kampung cuti sekolah minggu depan, kalau masalah air berlarutan macam belah-belah ampang hari tu,tapi..air dah ada ni..reason pon jadi tak berapa nak reason dah la plak...ok, dah la..cakap banyak dia di hari rabu ye :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook