Happy school holiday!


mencari port terbaek untuk bersila cicah roti canai..ayah kami tu segan plak kot nak dok makan kat bangku-bangku kayu tepi laluan orang dok jogging tu..ye la..pepagi ni majoriti datang sini nak jogging tapi kami mai sini untuk bersarapan :) 
err..ada sorang tu tetengah jogging siap berludah kahak..erk?
sentap selera i tau;cecepat pi cari tempat untuk menyorok*read:bersarapan yang tersorok atas bukit nun.

perut dah kenyang...hati pon senang..melepak tengok bebudak+mak budak..eh; bapa budak pon ada..syok depa dok main panas..rileksss ja.
kami yang naturally keperangan ni plak sensitip nau dengan matahari terik ni..risau melegam pon ye jugaklah kan..heheh.

kan si kecik..kan :D


tengok si kecik kami ni..takmo langsung matahari kena muka dia..
(risau ayah nak sponsor fair n lovely je..kalau bagi aurawhite ka..worth it jugaklah men panas tu kan)
ngehehehe.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook