dapat kaki

ada macam risau pulak..bila macam dah jarang sket update sini..err..risau..terkilan kot?
risau orang tak berkunjung?..hmm..ye kot,padahal personal blog..;'d
oh;terima kasih sangat pada yang sudi singgah..please do say Hi..hi ;D...boleh berbalas kunjungan.
act. lebih risau kot terkilan satu hari nanti..pasal dah terlepas pandang pada satu-satu hal yang mesti update tapi takdatang mood punya pasal..perkara tu pon tinggal lupa camtu.


contohnya...time si kecik dapat kaki..wajib tu update sini, kalau tak bukan notaharianmama namanye ;)



maaf aisyah...
mama sudah tak dapat nak pastikan tarikh aisyah mula berjalan..ke sebab macam dah lama dah aisyah mula berjalan sambil dok meniti cuba-cuba lepas tangan ke sana ke mari tu kan.
aci dak kalau cakap aisyah start berjalan sebelum umur setahun lagi...kira kategori cepat berjalan jugaklah tu kan;
err..apsal orang macam penting sangat bab umur boleh berjalan ni?..selain nak compare anak sapa cepat boleh berjalan la kan...persaingan sehat katenyeee...

eh;..setiap anak kan berbeza..tak sesuailah nak compare2 dengan anak orang tu orang ni
even dengan siblings pon tak digalakkan.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook