"cuakness" *read:baca boleh gunapakai?sila tepuk dada sendiri :)

stop jap dok pikir apa kaitan gambaq ni dengan 'cuakness' ya?..err..sekadar gambar hiasan ok kot :D


risik-risik..mostly yang dok area u10 ni sekolahkan anak kat Bukit Jelutong, sekolah paling dekatlah kiranya tu..
ada juga yang berhaluan kiri..sekolah area kg subang kot paling dekat
belom lagi jumpa yang hantar sekolah kat jalan Paip,Meru tu macam dekat jer kat belakang ni, kawasan kampung jugaklah..macam aman jer tiapkali lalu situ..tapi mungkin sebab sudah lain daerah...
faktor di bawah jajahan meru satu hal kot..pastu faktor sekolah di kelilingi ladang kelapa sawit???
err...err...errrr?

orang dah siap daftar online tinggal nak print dan hantar ke sekolah pilihan...kita?
masih nak jalan-jalan survey pilih-pilih sekolah..ketinggalan dah tu..dan dan "cuakness"!

jiran ajak mohon pra-sek untuk tahun depan..molek sangat if dapat.untuk biasakan anak dengan sekolah..senang sket kot bila nak masuk tahun 1
*macam Luqman ni,for sure kena mohon..harap ada rezeki dia, amin.
if nak sambung manja lagi setahun kat tadika pon no hal...in shaa Allah ada perkembangannya nanti.

You Might Also Like

1 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook