minggu berganti bulan

...masuk bulan kedua...ada public holiday lagi untuk kita ganti balik bulan lepas punya yang eh?
langsung tak ambik port ;D


err..hujung minggu agak panjang pertama 2013 bulan lepas tu..act. tak terasa langsung,
dengan anak-anak yang terkejutan..memasing selsema dan batuk on off
yang sekolah pon perginya 2-3days per week
dah berapa hari dia cuti di situ..public holiday rasanya 2hari jer kot 
dengan hubby yang hari-hari keluar pagi baliknya dinihari..err..weekend pon ;')
dengan cuaca sejuk semacam lagi-lagi dok di kawasan pergunungan ni..ecehs ;)
eh..ini bukan rungutan!

ada satu malam suami pulang bersama....sekotak abc frado ;)
terus ajak Luqman minum..penawar batuk katanye
act. sehari sebelum ada bagi dia makan ice cream vanilla..
now dah tak pasti mana satu penawar terbaik untuk batuk Luqman.


fuhh..gedebuk gedabak sangat perasaan di minggu-minggu pertama permulaan 2013
hubby cakap..mama dah jadi mama garang since Luqman ..err...'emir' start sekolah
err..now Luqman lebih mesra dipanggil 'emir'..pasal all the cikgu n frens panggil dia 'emir'.
untuk mama dan ayah..panggil Luqman..ada sense kerendahan hati di situ
instead of panggil emir...rasa macam anak orang berada jerrr
eh..ofkos mama suka nama tu "emirLuqman"
molek di pendengaran semolek maksudnya..in shaa Allah.


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook