laluan proton ke genting Highlands

first time...
le tour d'Langkawi lalu sebelah..area depan rumah plak tu
harus kuar kereta tangkap gambar depa ;D

 hasil camera hp di pagi yang mendung..;')

kebetulan pon..kuar rumah kul 10lelebih pagi tadi
so..berkesempaan lah berselisih depa-depa tu
jammed sekejap pasal jalan di tutp ok lah
tapi bila tengok sederet kereta berhenti tengah jalan
pasal dah tercium montot kereta depan
alaaa..dan dan ilang terus excited dapat tengok orang kayuh beskal mahal ;'(

You Might Also Like

3 comments

  1. Na'uzubillah, mintak dijauhkan dari kemalangan!

    ReplyDelete
  2. Depan cahaya spk hari tu kan ni :-)

    ReplyDelete
  3. akak d'nas..tak aci..pasaipa saya tak boleh masuk blog akak..:(

    k.eynda..a'aa, dah nampak fly over baru tu..ada join sama ke time tu :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook