evernote hari senin

eloknye post malam tadi..sayangnye tertido
sedar 3pagi mimpi ualr tedung hitam usha kita ampai baju kat ampaian asrama sek smj...
eww terjerit kite dalam tido
err..secret admirer zaman sekolah rindu kot,..ehem..
boleh je stalker blog ni sesambil tu klik2 iklan yang ada ye ;D


ok..ok! semalam hari senin
kembali bersekolah setelah cuti direct seminggu..amboi amboi amboi
orang cuti cny 4hari jer kot
ayah la..suka nak berhari-hari lagi kat kampung kalau boleh,panas sket..pulllakk?
kat sekolah cikgu bagi surat..keizinan ibubapa untuk pergi lawatan sambil belajar.
hmm....surat dah ditandatangan...dah bagi cikgu
orang yang nak pergi lawatan tu..sat nak pi sat takmo pulak dah
tengok keadaan di hari kejadian lah ye.....

lepas hantar abang..bergegas ke klinik..cjeck-up aisyah 1tahun
kena cucuk la yo yo yo.."MMR"
ada sket tak puashati lah bila sisitem no. tu main tipu..no orang kemudian naik dulu
semangat kemain bangun nak pi komplen kat kaunter pertanyaan tu
tup tup no. sendiri naik..alaa, takdan nak buat kecoh
suami yang cool tersenyum lega :'D

err..'evernote' tu cool eh?
tu pasal suami yang cool dah download untuk kite :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook