rutin ahad

bangun pagi-pagi tak sah kalau tak ke sini
eh...first time datang kot sejak 2013 ni.

hubby kagum..sendat satu starex orang tu pergi pasar..cari apa panas-panas ni?


hubby dan anak-anaknya ofkos takkan nya nak join bersesak ke pasar tu
lepak kat tangga stadium lagi best


mama sorang je gigih redah ke pasar untuk cari barang basah..sayur mayur..etc.
padahal bersepah lagi..siap berpenghawa dingin sekitar situ..u name it?
mydin..tesco..giant..hero...hubby kata dalam bangunan HPA tu pon ada jual barang dapur..ye?

takmo..nak pasar juga!
knape?..sebabbb settle barang dapur
boleh juga tersesat ke lorong-lorong perabih duit selorong dua pon jadilaa
at least terubat letih panas penat ke pasar bila balik boleh belek hasil perabih duit lebihan blanja dapur hari ni :)


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook