demam donut

anak bertuah yang sulong tengah kemaruk main masak-masak la plak
seminggu kebelakangan ni...
asal ada rancangan masak-masak kat tv..tercongok la situ tak gerak-gerak
kat youtube jangan cakaplah..abih dah khatam agaknya
esp. makanan favourite dia la

pastu pagi petang siang malam dok ngulang ke mama...
bila nak buat donut ni?...boleh buat sekarang?...dah boleh sekarang?
jom buat donut sekarang?...hadoiii
abih alasan mak dia;

suka nau ulang repeat youtube mat saleh mata ntah ajar buat donut krispy kreme
bawak ke kiosk krispy kreme kat setia city mall weekend bebaru ni..
buat muka takdak perasaan plak..mama pon nak bernafsu nak pilih

gigih la si mama uli tepung
penuhi hasrat si anak nak buat donut





'Big Apple" juga tetap di hati
frust sket coklat 'alien' dah abis time kitaorang pergi tu
lepas ni kita beli dan beli dah la ye
setakat nak makan 3-4 biji tu
hmm..banyak voucher donut free kat calendar big apple tu ;D

You Might Also Like

2 comments

  1. wahh.. cantik donut tu.. saya buat donut termasak jadi keperangan..

    saya follow blog awak.. if awak nak follow balik awak emailkan email awak kat saya.. juelizajamani@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  2. Seronok tengok dia makan, berbaloi buat :)

    Nak nonat jugak..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook