i heart organizing

heart lah sangat..dengan bebudak ni kan ;D

cik aisyah kite dalam frasa berdiri meniti berpaut dari kerusi ke meja ke sofa ke rak..
err...rak?..
ya rak zaman single yang asyik diusung dari satu umah sewa ke rumah sewa
sampai dah kawin anak dah 2
ha..aa..rak tu la...bahaya,
sebelum terbalik timpa sesape meh kita terbalikkan dia sesiap
biar dia landing ala posisi berbaring giteww

sambil-sambil pikir cara nak tarik perhatian Luqman
kot-kot jadi rajin kemaskan mainan dia kat rak tu lepas ni

memula ajak dia pi shopping..ya..dia sangat rajin teman mama shopping
berejam belek itu ini dengan mama kat bahagian household..ok jer
nak cari kotak yang cute-cute tu tapi tak jumpa plak size yang ngam rak lama tu

hmm..lastnye beli jer wrapping paper..
nanti kita minta kotak dengan ayah
ngam jer and ada style juga lah..kotak paper A4 yang ayah bagi
bila diganding dengan rak baring tu
yang terjulur tu yang seni nye tu ;D
function di situ
err..iheartorganizing :) 




You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook