wahhh! seronoknye hari nieee ;D

dah tengok upinipin kisah 'hari misteri'  ;)

hmm..petang ahad if tak keluar memang layan upinipin@tv9 tu pulak la anak beranak
wahhh...macam ada kenamengena sketlah kan kisah 'hari misteri' tu
..mood birthday orang tu kan tak abih lagi..cake pon berbaki lagi tu ;)



tahun ni..will be tahun last kot ayah&mama makan birthday cake Luqman,
next year insyaallah dah sekolah..sambut kat sekolah dengan kawan & cikgu
without mama&ayah..k


tetamu cute disebalik cake :)



..aci dak nak marah ayah...order dada dibelikan ponggong,...err..dada/ponggong ayam ;D
mama sentap..nak buat chicken chop terus jadi chicken blackpepper.


last but not least..the present..?
orang tu..terus tak jadi ambik vitagen sebab nampak keta merah cinonet melekat kat nutrigen la pulak :)


terpaling no.1
tanpa domino's tak berserilah Luqman di harijadi.. ;D
alololo..syok dengar dia cakap potpet pot pet berlakon kekonon tengah buat call order dominos ..
meh belajar cara online pulak..meh..save rm2 :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook