Kuala Perlis...again!

this time tak ramai yang join...memasing beragenda..almaklumlah raya,kan.
misi diteruskan even langit so cloudy...
semakin menghampiri kuala..mula kecut perut, tengok langit hitam bersatu dengan laut.

hubby siap pesan..risau wife dia diterbangkan angin ke laut ;D
jangan memain..angin sangat kencang...

singgah asar di masjid terapung..alhamdulillah
cuaca kembali okey :)




menuju ke tempat makan-makan
kalini dapat meja best tapi foods biasa saja
sate best baru nak buat bara,..order sate tak berapa best..bolehlaaa




nanti aisyah dah behave..pandai duduk kat baby chair
kita pi lagi.nak order coq ketam...best..best!

ingat lagi tempat yang kita pi makan lepas balik mandi kat air terjun bukit ayaq tu?
macam best jugak situ...yang paksu rekemen tu, kan :)


You Might Also Like

2 comments

  1. Haaa akhirnya boleh komen! Haritu jenoh dok cari nak klik kat mana nak komen tak jumpa, kihkih. Memang setting begitu eh haritu, tuan punya blog?

    Akak pernah pi situ tapi tak dapat makan sebab awal sangat, apa benda pun takdak lagi. Nasib baik dah kenyang makan kat Padang Besaq :)

    Suka Masjid Al-Hussain tu.

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook