about "makanan kesukaan"

special lah koey teow at kuala perlis, jernih berkilau gitew urat2 koeyteow tu
rasa dia ofkos la special banding  koeyteow putih keruh yang biasa ni.

hmm..kalau ke Jitra..selain Ghani char koeyteow yang famous tu
try la koeyteow goreng sekitar pekan jitra tu
special tak kan jumpa dah kat tempat lain
garing lagi hancur taknampak dah rupa koeyteow...tapi terbaekkk!

ramadhan yang lepas try koeyteow goreng nan kat param
bungkus bentuk kon macam kacang bungkus kat fun fair tu,
kelainan menarik perhatian,,rasa boleh tahan..err...sket sangat la sebungkus tu ;)

weekend bebaru ni...jumpa koeyteow halus kat pasar tani
sungguh teruja logo halal menepati standard 

anytime perut dimasuki rerama...anak pulak meragam tak mo di letak
boleh cuba resepi campak-campak sebelah tangan kendong anak
marvellous penuh berkhasiat.


sume di atas adalah jawapan kepada.......


i luv koeyteow ;)

mood exam upsr kot :D :D :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook