check-up; 6bulan dah..cik aisyah kiteee ;)

..haish la..lalala...blur jer ke klinik bulan-bulan pose ni
bila ingat balik..sian pulak ke nurse yang check aisyah semalam, macam-macam disoal ke aisyah
nak ajak dibualkan tapi mama aisyah ni..jawab sepatah dua patah jer

tak ramai sangat kat klinik semalam
kali ni aisyah macam budak besar jer mama tengok...dok dendiam atas riba mama
asyik pandang sekeliling..siap usha bebudak lelaki membuas lagi
sambil sengih tegur orang..bila orang usik dia balik...
dan dan tersipu ala 'shyshy cat' dia tu

paling tak boleh lupa..time aisyah tersipu dengan nurse yang dah ready nak cucuk aisyah semalam,
nurse nak cucuk dia sibuk nak peekaboo dengan nurse tu plak
haa..dan dan berubah air muka bila jarum dah tertusuk ke paha..tapi tahan tak nangis..tak meronta
elok jer nurse cabut jarum tu...dia punya jerit hoohoho..marahkan nurse tu ye?
dan dan buat muka masam..taknak senyum sesape dah lepas tu ;D

lega dah abis cucuk...untuk 6bulan pertama,
next appoinment..november nanti
alhamdulillah badan tak panas lepas kena cucuk..aisyah kuat :)
senang hati mama nak prepare untuk balik kampung...this weekend dah nak raye :)


aisyah dah besar..dah boleh pergi main buai kat taman dahhh :)



..wajah-wajah 6m si bijak :)








You Might Also Like

1 comments

  1. Aisyah comel sangaaaaat! Tolong cium Aisyah bagi pihak akak yeh :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook