last friday

tahun ini
untuk tarikh yang chantek ini sebenarnye saya pernah merancang
nak buat small private birthday celebration @balcony bersama family kecil saya ni
ermm..just makan-makan lewat malam bersama-sama,..berdua mungkin ;)

..just berharap aisyah tido awal dan saya dapat masak simple2 sementara tunggu hubby balik ;d
but..planning is just planning


akhirnye..tunggu hubby balik..dan tolong jaga aisyah my baby tu
baru dapat saya ke dapur
mood birthday girl..eyh!girl??? ;)
untuk masak apa yang dirancang..paham-paham saje la.


triffle jadi puding buah..actually bab menu tak kisah sangat
selera kebiasaannya boleh berubah ikut mood,kan :)
cuma down sket tak tercapai impian nak set table for 2 @balcony kot.


sebbaek hubby surprise kek coklat tu,
tak sempat masak kek coklat kukus...then hubby beli kek..kan seperti dalam perancangan ;D


itu saje lah cerita 29june untuk tahun ini :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook