krim siang...krim malam

 bekas besar tu...serum or krim kecantikan pon dapat juge ;D


itu semua...aisyah yang punyer ;)

krim putih bulat-bulat tu ..of coz lah my favourite sejak kecik lagi
kalau dulu boleh jer beli terus kat farmasi
sekarang dah takde,kan..sebab dah jadi barang/ubat terkawal
...bila dah nak kena jumpa doktor ni...bla...bla...bla..consultation bagai
krim 8ringgit..bayarnye 80ringgit..kan?
terkilan kan?

nak tau tips untuk taknak rasa terkilan tak?
....kalau nak krim mujarab tu..la,kan ;d

...pergi terus ke klinik Pakar Kulit Dr. Ranjit..
pasal dia specialist..kan
pasal dah confirm krim dia pakai sekali dua...orang utara kata 'sapu sedaihh ja'
dan dan tu gak baiknye...
so, bayar berapa pon..toksah dok bekira sangat la...no hal la..kan ;D

yang penting..tak perlu susahpayah ulang alik ke farmasi
kejap try krim tu..kejap try krim ni
plus beli itu ini yang orang tu orang ni rekemen...bla..bla...blaaa...

i love krim putih bulat-bulat...dulu..kini...dan hari-hari ke depan ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. salam kak..krim yg bekas besar tu akak pakai masa ble..??

    ReplyDelete
  2. salam..krim y bekas besar tu akak pakai waktu ble..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas dh sembuh..tmp tu mcm kering dan berparut..time tu baru pakai krim yg besar tu

      Delete
  3. Yang untuk krim malam tu, akak apply seleuruh muka or just tempat yg affected je ye?

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook