weekend is coming

percutian jemputan ditolak sudah..huhu
pastu..
sangat tak bestnya..rasa bersalah sebab berat hati nak bagi hubby join abah balik kampung
umah atok dia @Parit Buntar
si abah nak buat kenduri arwah untuk arwah mak hubby cum *my MIL
teruk..kan?
dush...dush...dush..ok, sudah!

semoga dua lelaki ini bertabah melayan karenah dua perempuan mereka ;D

*source


*yang jual mahal bila diajak berhujung minggu ke Fraser Hill
*yang dan dan takmo join jom picnic kat air terjun dalam hutan mana ntah..err?
*tetap menolak even untuk ikut abah balik kampung atok

dengan satu jer alasan???
which is..aisyah belom sesuai untuk dibawa ke tempat seperti di atas :)
even untuk balik kampung atok pon..naknak nak berkenduri bagai..kan

ok!stop mumbled,benda dah cancel.

cerita yang best...harap menjadilah ye
pasal hubby ada weekend ni..kan...wink..wink..
bolehlah mama keluar cuci poket sket ;d
lagi best kalau hubby temankan sambil tolong gendong anak-anak..heee
..sekali lagi
mohon hubby bertabah dengan sang isteri :)

rasa nak makan yongtaufu..ke. rojak singapore..ntah,heee
nak dua-dua,boleh?
bollleeyyhhh..bak kata Luqman...*tetiba jer ;d


selamat berhujung minggu :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook