selepas 2 bulan....

...mama melahirkan anak kedua;
..nak jugaak bawal bercorak ;D
my comment..cantek, lembut selesa dengan cuaca panas ni...ringan..tapiii
jaranglah,..kena pakai inner juge.
sebbaek tak terpengaruh dengan offer 3helai 20ringgit
just nak try..'1 dah cukup'.
ok, lari tajuk!

 ...aisyah dilahirkan;

minggu pertama...
stil @kg..asyik nak ajak orang berborak since dah pandai senyum sengih tu..kan
minggu kedua...
dah balik puncak ni..dah takde sapa nak layan borak ngan dia
hari-hari pon terkebil2 dok tengok si mama struggle disiplinkan si abang
..berdengus bila kita iringkan badan dia..haissh..taknak belajar2 tiarapkan badan lagi ke?
asyik dok tido terbenam dalam rocker/tilam kekabu tu...memang tak bergeraklah
bila pindahkan ke tilam mendatar..hohh.. terus berputar 90darjah..
sedar-sedar kepala dah dok menyondol ke pinggang mama ;d

dah masuk minggu ketiga...
semalam paling best..bila tetiba aisyah takde kat tempat tido dia
sebbaek tido dalam kelambu
nun...dah terperosok ke hujung kaki tepi dinding
kira oklah..last minute cancel nak beli katil queen haritu
tapi tak baguskan tido sekadar beralas tilam jer?
...need to find the solution A.S.A.P!

aisyah jugak dah diajar tido dalam buai..takde chances nak jenjalan makan anginlah setahun dua ni ;(
suke dia..sampai terbalik bantal span yang dijadikan alas dalam buai tu..ok, bahaya!
at last..masukkan dia jer..membulat dalam kain buai tu..kepala jer alaskan bantal
sungguh nyenyak dihari pertama
sampaikan si abang yang dah ghope kapal karam kat sebelah buai tu..dia boleh buat dekkk jer 
last2..abang yang give-up..terus gi dok dendiam main lukis2 kat ipad...
mama happy ;D


...Luqman di kampung;


pic time on the way balik Puncak;
duduk seat co-pilot...pakai seat bealt macam upin naik exora abang sally ;D

ok, lari tajuk lagi..better stop sini..bye ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook